Η Ελένη σπούδασε Γαλλική Γλώσσα και Φιλολογία στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης. Έχει διδάξει, επί χρόνια, στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση, σε Κέντρα Εκπαίδευσης Ενηλίκων, Τεχνολογικά Επαγγελματικά Εκπαιδευτήρια και σε Φροντιστήρια Ξένων Γλωσσών.

Επιπλέον της εκπαιδευτικής της εμπειρίας, έχει εργαστεί στον Δήμο Πατρέων ως Ειδικός Συνεργάτης του Δημάρχου για θέματα Διεθνών Σχέσεων, καθώς επίσης σε εταιρίες πολιτιστικού ενδιαφέροντος ως Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και στην εταιρία ολοκληρωμένων υπηρεσιών αγοράς Prime Marketing, ως marketing assistant. Από το 2017 εργάζεται στον τηλεοπτικό περιφερειακό σταθμό IONIAN TV παρουσιάζοντας την εβδομαδιαία ταξιδιωτική εκπομπή “TRAVEL LIFE”.

Η μεγάλη της αγάπη υπήρξε και παραμένει το ραδιόφωνο και έχει εργαστεί ως ραδιοφωνική παραγωγός σε πολλούς ραδιοφωνικούς σταθμούς, σε Τρίκαλα και Πάτρα.

Ασχολείται έντονα με τον εθελοντισμό από τους Ολυμπιακούς Αγώνες «Αθήνα 2004» και είχε έκτοτε ενεργή εθελοντική δράση σε πλήθος δράσεων. Συμμετέχει, δημιουργεί και συντονίζει ομάδες εθελοντών για μικρές ή μεγάλες εκδηλώσεις.

Κατάγεται από τα Τρίκαλα, έχει ζήσει στη Γερμανία και τη Θεσσαλονίκη και από το 2005 είναι εγκατεστημένη στην Πάτρα.


ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ