Τελευταία εβδομάδα αιτήσεων συμμετοχής για το 3ο Patras Science Festival!

26 Μάρτιος, 2019 ΝΕΑ

Το 3ο Φεστιβάλ Επιστήμης, «Patras Science Festival», έρχεται στην Πάτρα από τις 8 έως 11 Μαΐου 2019! Διαδραστικά workshops, live πειράματα, επιστημονικό θέατρο, εκθέσεις τέχνης και άλλες δημιουργικές δραστηριότητες, θα μυήσουν, για ακόμη μία χρονιά, το κοινό του Patras Science Festival στην επιστήμη και στις τελευταίες εξελίξεις της. Αν θα ήθελες να αποτελέσεις και εσύ μέρος του φετινού «Patras Science Festival» επικοινωνώντας την επιστήμη σου στο ευρύ κοινό με απλό και εύληπτο τρόπο μπορείς να δηλώσεις τη συμμετοχή σου συμπληρώνοντας τη φόρμα που ακολουθεί: http://bit.ly/psf2019-form.

Η Κυριακή 31 Μαρτίου είναι η καταληκτική ημερομηνία υποβολής αιτήσεων συμμετοχής.

Το «Patras Science Festival» θα φιλοξενηθεί στο Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο και σε επιλεγμένους χώρους στο κέντρο της πόλης, δημιουργώντας έναν δίαυλο επικοινωνίας μεταξύ επιστήμης και κοινού.

Οι δραστηριότητες καλύπτουν τους τομείς:

Φυσική / Χημεία / Βιολογία – Βιοεπιστήμες / Γεωλογία / Μαθηματικά / Επιστήμες Περιβάλλοντος / Αειφόρος Ανάπτυξη / Επιστήμες Υγείας / Διατροφή / Αστρονομία και Διάστημα / Καινοτομία και Επιχειρηματικότητα / Επιστήμη Υλικών / Ρομποτική / Ψηφιακή Τεχνολογία και Πληροφορική / Ιστορία και Φιλοσοφία της Επιστήμης / Επιστήμη και Τέχνη.

Το «Patras Science Festival» διοργανώνεται από τον εκπαιδευτικό οργανισμό «Επιστήμη Επικοινωνία – SciCo» και το Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο υπό την αιγίδα του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου και της Γενικής Γραμματείας Έρευνας και Τεχνολογίας με την υποστήριξη της Περιφερειακής Διεύθυνσης Π/θμιας & Δ/θμιας Εκπαίδευσης Δυτικής Ελλάδας.

Σύντομα, θα ανακοινωθούν περισσότερα νέα με φεστιβαλική διάθεση! Stay tuned!